Sortida a Tarraco

Hola famílies,

com bé sabeu, el passat dimarts 31 d’octubre vam anar a fer una visita a la ciutat romana de Tarraco; va ser una sortida molt interessant en la que vam descobrir els antics límits de la ciutat romana, la seva expansió, els túnels del circ i el poc que d’aquest quedava i la visita final a l’amfiteatre, on va descobrir què era “vita” i què era “iugula”, entre d’altres coses. De camí a Tarraco vam parar a l’àrea de servei del Mèdol, on vam veure la pedrera d’on els romans treien els materials per a fer les seves construccions.

Va ser un dia d’allò més complert.

Sabeu la diferència entre el circ i l’amfiteatre? Ho podeu preguntar als vostres fills i filles, a veure què tal van de memòria!!!!!

 

Teniu les fotos de la sortida al Drive.

 

Taller de teatre

Ja hem enllestit el primer taller de teatre. Els nens/es de primer i segon que han assistit a aquest taller hem treballat l’expressió oral i la resolució de conflictes  fent servint com a metodologia el teatre.

Hem vist una història, fet un judici, inventat la nostra pròpia història, i el més important!!!! ens hem ajudat a trobar solucions als problemes que se’ns plantejaven!!!!.

Ha estat una bona experiència i el Ferran i la Isabel ja estan esperant entusiasmats al segon grup del taller.

Podeu veure imatges al drive.

Mestres del taller de teatre.

CUINA DE TARDOR

Aquesta tarda la classe dels Dracs i dels Gegants hem estat cuinant una macedònia de la tardor. Hem fet servir: magranes, raïm  i taronges. Per equips, ens hem encarregat d’un pas del procés de la recepta i finalment, amb la suma de la feina de tots/es, hem pogut acabar la tarda tot llepant-nos els dits.

Bon apetite!

Belluga’t Besora a l’hora del pati!

Des de l’escola i des d’Educació Física, ens agrada fer activitat física a tot hora i a tot arreu és la idea del Belluga’t Besora. I a la proposta ja consolidada del tenis taula (ping pong) a l’hora del pati s’han afegit noves propostes!

Aquest anys les dues modalitats noves en el tram de grans són: spiribol i speedminton

Per cert, a l’entrada hem deixat 3 anys d’actius alumnes recollides en imatges que són portades pel nostres fantàstics alumnes.

Us animem a tots a continuar recollin aquest moment (i fins i tot éxits) i que els compartiu amb nosaltres. Ens agrada molt!