Què seré quan sigui gran?

Bon dia famílies!

Com ja sabeu, hem començat el projecte de “Què seré quan sigui gran?”. L’hem iniciat  a partir d’un conte. Ens ho estem passant molt bé descobrint oficis nous i explicant els que ja coneixem.

Durant aquests dies hem estat fent d’investigadors i investigadores… Per equips hem pensant quins oficis hi ha a l’escola i què fa cada persona. Hem fet un llistat en un paper i l’hem compartit amb els nostres companys i companyes. Entre tots hem descobert que la Mireia és directora, l’Eva bibliotecària i conta-contes, el Josep, el conserge (ens arregla l’escola i ens obre la porta), el Jose i la Marta són els monitors de menjador, L’Emi i la Lurdes cuineres, la Juani administrativa, la Sonia english teacher,….

Com a bons investigadors i investigadores hem anat a buscar-los per l’escola, al seu lloc de treball, els hem preguntat els dubtes que teníem sobre la seva feina i els hem fotografiat per poder fer el nostre mural a l’aula.

Celebrem el Dia Internacional de la dona i la nena científica

Ahir va ser el Dia Internacional de la dona i la nena científica.

Les noies i nois de 5è han pogut fer-se una petita idea sobre què és ser científica. Aquesta científica ens va explicar el seu dia a dia i tot el que va fer per poder arribar a ser una gran científica.

Hem gaudit molt d’aquesta experiència i ens ha servit per reflexionar de quin és el paper que ha de tenir la dona en la nostra societat.

 

El passat dijous dia 7 de febrer, els i les alumnes de 2nB vam començar l’activitat d’apadrinament lector amb els i les alumnes de l’IES Vicenç Plantada. D’aquesta manera, agafem el relleu dels nostres companys i companyes de 2nA, que ja han acabat aquesta activitat per deixar-nos pas a nosaltres. A partir d’ara, cada dijous ens trobarem amb els nostres padrins i les nostres padrines per compartir una estona de lectura. Desitgem poder gaudir-la al màxim!