Festa Familimiró

1024_1431599184cap

Diumenge, 17 de maig, de 10.30 a 13.30h, la Fundació Miró celebrara la festa de cloenda d’aquesta temporada. Els membres de Familimiró podran gaudir aquell dia d’un ampli ventall d’activitats a l’entorn del concepte del teixit.

L’Auditori de la Fundació acollirà l’espectacle Almazuela (sota els llençols), de la Cia. Roberto G. Alonso, mentre que al pati del Garrofer la il·lustradora Mònica Custodio oferirà un taller de flors de paper. El grup Què fas Carlota? prepararà un espai de joc al voltant del fil amb quatre propostes per treballar lúdicament els teixits al Pati Nord, i a l’Espai Taller es presentarà el llibre El rei de la casa, de Marta Altés. La jornada es completarà amb visites guiades a la col·lecció permanent i amb els Jocs de la Fundació, un tres en ratlla i un twister de grans dimensions amb motius de l’edifici, a càrrec de l’associació El globus Vermell.

Entre els mesos d’octubre i maig, 5.854 persones han participat d’un total de 17 propostes, entre espectacles, tallers, visites i activitats del programa Familimiró. Des de l’inici de la seva programació, les activitats per a famílies de la Fundació Joan Miró han estat un referent a la ciutat de Barcelona. Per aquest motiu l’any 2013 i coincidint amb el 35è aniversari d’aquesta programació, la Fundació va llençar el carnet Familimiró que actualment permet a 3.657 famílies gaudir d’entrades pels espectacles i tallers a preus especials. El carnet és gratuït i les famílies que ho desitgin podran obtenir-lo el mateix dia de la festa per participar-hi.