FESTA FI DE CURS – 17 DE JUNY

HOLA FAMÍLIES!

Un curs més ha passat, ja arriba l’estiu i no volem marxar sense poder-nos acomiadar tots/es junts/es.

Esteu convidats/es divendres 17 de juny a partir de les 18h a la festa de fi de curs.

A les 18h trobareu al pati de l’escola una gimcana, amb activitats d’aigua on els infants podran passar una bona estona. Us animem a que els acompanyeu en tot moment i gaudiu de veure’ls.

ÉS IMPORTANT QUE ELS NENS/ES PORTIN ROBA QUE ES PUGUI MULLAR (SAMARRETA BLANCA SI POT SER) I TAMBÉ ROBA DE RECANVI

Caldrà que entre tots/es vetllem per a que l’ambient sigui el més tranquil possible, acompanyant als infants, movent-nos sense córrer … Penseu que l’important és gaudir amb les propostes, respectant el ritme dels nens/es.

Per acabar, com cada any, soparem tots/es junts/es al pati de les moreres. Recordeu que el sopar és comunitari CAL PORTAR PLATS I COBERTS. Animem a totes aquelles famílies originàries d’altres països a obsequiar-nos amb la seva gastronomia tradicional.

Tothom hauria de portar alguna cosa de menjar que serà per compartir, CAL QUE TOT EL MENJAR VINGUI TALLAT EN PORCIONS. Per les begudes hi haurà servei de bar.

15959 NQIDGN

PROGRAMA

17:30h ES CONVOCA ALS ALUMNES DE 6è

17:45h REBUDA DELS ALUMNES NOUS QUE FARAN P-3 (entrada per la porta d’infantil).

18:00h. OBERTURA DE LA PORTA DE FERRO DEL PATI DE PRIMÀRIA PER LA RESTA DE CONVIDATS I INICI DE LA FESTA. LES FAMÍLIES PODREU ANAR ENTRANT I PORTANT EL MENJAR DEL SOPAR COMUNITARI AL GIMNÀS. ALLÀ US ESPERAREM ELS MESTRES PER ORGANITZAR-HO

18:30h GIMCANA ORGANITZADA PER PARES DE L’ESCOLA

19:45h RECOLLIDA DE LES ACTIVITATS

20:00h SOPAR COMUNITARI