La Mini Party, el festival gastronòmic pels petits

La Mini Party, l’espai per a famílies assistents a l’All Those Market

Després de l’èxit de la passada edició, l’All Those Food market torna a celebrar-se a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona. L’esdeveniment reunirà el bo i millor dels artesans i dissenyadors que ofereixen propostes relacionades amb la gastronomia. Tanmateix hi haurà un mercat ple de parades amb la flor i la nata de l’street food actual.

L’All Those comptarà amb una proposta per a famílies

A través del joc i de l’exploració amb els sentits, tota la família participarà de la descoberta dels valors, els beneficis i les possibilitats que les verdures i la bona alimentació tenen per a petits i grans. El fil conductor serà la recerca de la riquesa nutricional i emocional dels més petits, tot construint una experiència única que farà jugar a tota la família i motivarà el coneixement dels productes ecològics i de proximitat.

A La Mini Party hi haurà tallers i activitats per nens i nenes de 0 a 10 anys així com una parada de menjar amb propostes especialment dissenyades per als paladars i manetes més mini.

Espais recomanats per a nens i nenes de 0 a 3 anys

• Espai micro: 
Espai còmode i versàtil pels més petits de la casa on podran relaxar-se amb la família i explorar la motricitat del seu propi cos.

• Caixes de verdura: A través del suau tacte, els vius colors i les formes de les verdures i fruites conduirem la descoberta dels aliments amb els que cuinem i fem àpats a casa.

• Sorral: 
Amb la reutilització d’un residu orgànic, les pells de les taronges, proposem un joc on els infants gaudiran d’un sorral alhora que potenciaran la seva motricitat fina.

Activitats recomanades per a nens i nenes de 2 a 10 anys

• Estampem amb stencil: Els participants podran crear el seu propi individual personalitat amb plantilles de La Mini, tot motivant la seva creativitat. Descobriran tècniques com l’estampació i les tintes i obtindran la satisfacció i els beneficis del treball manual.

• Esbrina la verdura: 
Jugant amb els sentits (tacte i olfacte) descobrirem quina fruita o verdura és aquella que podem tocar i olorar, però no veure, ja que portarem una vena als ulls. Joc participatiu de pares i fills on ajudarem a l’infant a concloure a través de la seva experiència.

• Plantem un enciam: Tot plantant un petit enciam els nens i nenes coneixeran què poden cuinar i fer amb ell. A més, gaudiran del procés de plantar una verdura i veure-la créixer a casa.

• Tattoos amb tinta a l’aigua: 
Amb els segells de La Mini l’infant aprendrà a decidir i estampar-se les mans i els braços amb tinta a l’aigua. Jugar a estampar-se les fruites que ja van coneixent i que s’enduran a casa.Què és la Mini?

Aquest projecte neix amb la voluntat de facilitar a les famílies l’accés a l’alimentació saludable d’una manera lúdica i creativa. La Mini és el paraigües on volem anar agrupant diferents propostes entorn als nens i al menjar, i ens fa especial il·lusió presentar la primera d’elles: la Mini Party. Un seguit de tallers, productes i activitats destinades a nens i nenes de 0 a 10 anys que els entretindran a l’hora que els hi donaran les bases de la importància d’una alimentació saludable.

Tipus d’activitat: Festival gastronòmic
Espai: Edifici històric de la Universitat de BarcelonaGran Via de les Corts catalanes 585 BCN
Quan: Dissabte 13 i diumenge 14 de juny, d’11:00 a 19:00h
Edat recomanada: Per totes les edats
Preu: Accés als tallers, activitats i obsequis especials: 2€ per cada nen participant
Com anar-hi: Amb transport públic o privat
http://allthose.org/