TALLER. QUÈ FEM DES DE CASA QUAN APAREIXEN DIFICULTATS EN L’APRENENTATGE? 22 I 29 D’OCTUBRE. 17-18:30. ESCOLA CAN BESORA

Tens un fill/a amb dificultats d’aprenentatge? Què podem fer des de casa per ajudar-lo?

Quin és el problema? És cognitiu?, no es concentra?, no s’organitza?, no sap estudiar?…O potser és un problema afectiu o sociològic? No li agrada el que fa o com ho fa?, està cansat i no és el moment?, no l’interessa? Uff!!!

Al taller que realitzarem en aquestes dues sessions intentarem donar eines al pares per acompanyar i entendre als fills amb dificultats d’aprenentatge, desmotivació, hiperactivitat…. Explicar-vos quins són els vincles afectius que poden facilitar l’aprenentatge i què podem fer els familiars per millorar l’actitud a l’ escola i en general acompanyar als nens amb dificultats en l’aprenentatge.

L’Ajuntament de Mollet, juntament amb la Diputació de Barcelona i la Mancomunitat de Catalunya ens ofereix un taller de dues sessions a la nostra escola que es realitzarà els propers dijous 22 i 29 d’ octubre de 17 a 18:30.

Si tens dubtes i vols trobar alguna eina que et serveixi per acompanyar l’aprenentage del teu fill, sobretot si té dificultats, vine!!!
La xerrada és gratuïta i oberta a totes les famílies de Mollet.

Us esperem!!!