The family run

 

The family run, una cursa que fusiona l’esport, la família, la inclusió social i la solidaritat. Tots a una!
Una cursa que combina els hàbits saludables, la cultura de l’esforç i el valor de la recompensa, a la vegada que busca compartir experiències en família, formar equips i en definitiva: fer pinya. Ningú es queda fora! Tots tenen un lloc, ja que són circuits adaptats, prioritzant la integració, la igualtat i el respecte per davant de tot. Aquest és l’esperit del The Family Run. I precisament, per aquest respecte i empatia que el caracteritza, no podia faltar un dels eixos vertebrals d’aquest esdeveniment: la Solidaritat.

Els infants que participin es poden apuntar a les diferents categories: de 4 ia 6 anys, de 7 a 8 anys, de 9 a 11 anys i de 12 a 14 anys. També hi ha categoria per a pares i, a més a més, aquest any s’afegeix la novetat que els menors de 4 anys i també els joves amb discapacitat també poden córrer i gaudir de la cursa. Ho faran en cotxet que guiarà el pare o mare o en cadira de rodes.

Video Explicatiu The Family Run 2015 from Kaptiva Sports on Vimeo.

La cursa també té una zona lúdica al Arc de Triomf on els nens i nenes podran passar una estona molt divertida. Aquí us deixem el programa d’activitats:

1. Taller broquetes de fruita
Amb Casa Ametller aprendrem la importància de l’alimentació equilibrada.
*Aquest taller tindrà un cost d’1€. Aquest import es destinarà íntegrament a l’associació sense ànim de lucre Pallassos sense Fronteres.

2. Com a curar-nos i cuidar-nos!
Amb Salvelox i Devor Olor descubrirem quina es la millor manera de curar una ferida amb titelles i coneixerem als causants de la mala olor de peus!

3. minimúsica en acción!
Preparats per moure l’esquelet amb els minimúsics?

4. Bon profit de Tanaka Teatre
3 contes diferents : De la llavor a la cuina, Miss Verdura i Love story. Et presentem BON PROFIT! Un espectacle esbojarrat on les verdures són les protagonistes. A partir d’ara menjar coliflor, pastanaga o bròquil serà divertit. Vine a descobrir la màgia de la cuina i fes-te un fart de riure aprenent tots els secrets de les verdures.

5. Bombolles gegants
Saps fer bombolles gegants? Vine i no pararàs!!!

6. Vine a plantar el teu primer enciam!
Descobreix el fascinant món de l’hort amb la Granja Aventura Park.
Aprén a plantar un enciam i portar-vos-la a casa per cuidar-la fins que creixi i pugueu menjar-vos-la en família!!!

7. Superherois contra el sol!
Amb Isdin ens fotografiarem, jugarem i aprendrem quina es la millor forma per protegir-nos del Sol!!!

8. Jocs tradicionals de l’avi
Algún cop has jugat a…? Segur que molts de volaste si, pero i els vostres nens i nenes? Es moment de compartir els jocs de tota la vida amb ells!!!
El Cabàs ens acompanyarà per recordar vells temps!

9. Estem bé per fer esport?
L’Hospital Sant Joan de Déu ens acompanyarà per explicar-nos i fer-nos un mini-estudi de quines són les proves més importants per assegurar-nos de que estem preparats per fer esport!!!

10. I l’anglès?
Kids & Us end apropa l’angles a través de jocs i moltes més sorpreses!

Inscripcions
Podreu anar a buscar la bossa del corredor al CEM Parc de la Ciutadella. (Passeig de la Circunvalació, 1, Barcelona):
Divendres 12 Juny: de 17:00 a 20:00
Dissabte 13 Juny: de 9:00 a 16:00

Si no podeu recollir el dorsal durant aquets dos dies, si us plau, escriviu-nos un email a info@thefamilyrun.com per tal d’informar-nos i us explicarem quin serà el procediment de recollida. A la bossa trobaràs molts i molts regalets i sorpreses!!!

http://www.thefamilyrun.com/